Dramaproject

Deze periode zijn we bezig geweest met een dramaproject. We moesten met onze mentorgroep een toneelstuk maken. Het toneelstuk moest gebaseerd zijn op een boek en het moest geschikt zijn voor leerlingen uit 2 vmbo. Ik heb met veel plezier aan dit project meegedaan.

In de onderstaande link staat mijn verslag van het dramaproject.

Reflectieverslag Dramaproject

Ik heb vijf mensen feedback gevraagd en ik heb vijf mensen feedback gegeven. Ik heb Esmee de Haan, René de Haan, Stefan Arends, Jesse Abdoelrahman en Thomas von Gleigh feedback gegeven en ik heb van dezelfde mensen ook feedback ontvangen.

Esmee de Haan

Feedback van Esmee

Feedback aan Esmee

René de Haan

Feedback van René

Feedback aan René

Stefan Arends

Feedback van Stefan

Feedback aan Stefan

Jesse Abdoelrahman

Feedback van Jesse

Feedback aan Jesse

Thomas von Gleigh

Feedback van Thomas

Feedback aan Thomas

Leave a Reply